Etusivu > Hiusten- ja ihonhoitotuotteet > Cynos Argan Line hoitotuotteet (syväkosteuttavat ja korjaavat)
Alennus

Cynos Argan Line hoitotuotteet (syväkosteuttavat ja korjaavat)

39,00 35,00

  • Cynos Morocco Argan Oil Treatment Silvertree (hoitava kauneusseerumi) 100ml
  • Cynos Argan Line syväkosteuttava shampoo 240ml
  • Cynos Argan Line syväkosteuttava hoitoaine 240ml

Product Description

Cynos Morocco Argan Oil Treatment Silvertree 100ml on hiusten- ja ihonhoidon kauneusseerumi jossa on ylellinen sekoitus sertifioitua Argan-öljyä ja muita luonnollisia aineita sekä runsaasti vitamiineja.

Hiuksille – Seerumi tekee hiuksista silkkiset, elinvoimaisen kiiltävät ja kimmoisat.  Säännöllisesti käytettynä tuotteet lisäävät hiusten elastisuutta, hoitavat aineet tunkeutuvat hiussuomuihin. Voidaan käyttää päivittäin sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin, ei rasvoita hiuksia.

Iholle – Fantastinen ihonhoitotuote ja kosteuttaja joka antaa välittömän kosteuden ylläpitäen sitä pitkään. Se imeytyy täysin eikä jätä öljymäistä pintaa iholle. Iho jää silkkimäisen pehmeäksi. Se korjaa ja suojaa kuivaa ihoa sekä kasvoissa ja kehossa. Antioksidanttisten ominaisuuksien ansiosta se ehkäisee silmien ympärille tulevia ryppyjä ja silmäpussien syntymistä. Ehkäisee raskausarpien syntymistä ja niiden häivyttämistä tekemällä ihon elastiseksi. Ravitsee ja hoitaa myös hiuspohjaa.
Argan Line syväkosteuttava Shampoo 240ml hoitaa hellävaraisesti hiuksiasi ilman värin menetystä. Arganöljy ja muut hoitavat aineet hoitavat hiuksia. Erittäin hyvä kuiville, värjätyille ja käsitellyille hiuksille.

E-vitamiini, omega-3, omega-9 ja Arganöljy palauttaa elinvoimaa ja vahvuutta vaurioituneille hiuksille. Ehkäisee hiusten haaroittumista ja hiuspohjan kuivumista. Korjaa kaksihaaraisten ja katkenneiden hiusten rakennetta. Arganöljy antaa tehokkaan kosteuden ja pehmeyden.

OHJE: Levitä kosteisiin hiuksiin ja vaahdota kevyesti hierovalla liikeellä. Huuhtele huolellisesti ja toista tarvittaessa.
Cynos Argan Line syväkosteuttava hoitoaine 240ml parantaa ja vahvistaa hiuksia. Arganöljy ja muut hoitavat aineet hoitavat hiuksia. Erittäin hyvä kuiville, värjätyille ja käsitellyille hiuksille.

Korjaa kaksihaaraisten ja katkenneiden hiusten rakennetta. E-vitamiini, omega-3, omega-9 ja Arganöljy palauttaa elinvoimaa ja vahvuutta vaurioituneille hiuksille. Ehkäisee hiusten haaroittumista ja hiuspohjan kuivumista. Korjaa kaksihaaraisten ja katkenneiden hiusten rakennetta. Arganöljy antaa tehokkaan kosteuden ja pehmeyden.

OHJE: Käytä hoitoainetta pesun jälkeen, pyyhe kuivatuille hiuksille. Levitä pieni määrä tasaisesti hiuksille. Anna vaikuttaa 2-3 minuuttia ja huuhtele huolellisesti.

Lisätiedot

Paino 1 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Cynos Argan Line hoitotuotteet (syväkosteuttavat ja korjaavat)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *