Etusivu > Hiusten- ja ihonhoitotuotteet > No1 Hair Gainer – hiusten lisäys seerumi
Alennus
No1 Hair Gainer

No1 Hair Gainer – hiusten lisäys seerumi

69,00 48,30

No1 Hair Gainer® Seerumi sisältää markkinoiden parhaita aktiivisia ainesosia. Hiustenlisäys seerumissa on kaksi vaikuttavaa ainetta, joka takaa parhaan tuloksen. Seerumi on sunniteltu miehille sekä naisille joilla hiustunkasvu on heikentynyt.

 

Tuotekuvaus

No1 Hair Gainer® Seerumi auttaa:

* Kasvattaa päänahan verenkiertoa tuoden ravinteita hiustupeille
* Vahvistamaan hiusten juuria päänahassa
* Tasapainottaa anagen/telogen suhteen
* Uudelleen aktivoi hiestenkasvun
* Kasvattaa hiustupen pituutta
* Uudistaa hiustuppeja
* Lisää hiusten määrää
* Estää tulehduksia
* Inhibitio 5-α
* Uusia hiuksia

Käyttöohjeet :

Pese ja kuivaa hiukset. Harjaa hiukset taaksepäin. Lisää 1-2 ml haluamallesi alueelle kerran tai kaksi päivässä. Hiero kevyesti seerumi päänahkaasi noin 60 sekunnin ajan. Älä pese hiuksiasi kolmeen tuntiin. Parhaan tuloksen saat käyttämällä seerumia päivittäin 1-5 kuukauden ajan. Säilytä seerumi viileässä ja kuivassa paikassa. Pidä pullo tiukasti kiinni.

No1 Hair Gainer® Seerumi sisältää vain luonnollisia aineita joka auttaa hiusten ohenemiseen miehille sekä naisille ilman sivuvaikutuksia. No1 Hair Gainer® Seerumi on kehitetty Ruotsissa käyttäen markkinoiden parhaita ainesosia. Hiustenlisäys seerumissa on kaksi vaikuttavaa ainetta, joka takaa parhaan tuloksen. Tuote todistetusti estää DHT:n – Yhden todellisen syyn, joka aiheuttaa hiustenlähtöä ja kaljuuntumista.
No1 Hair Gainer® Seerumi auttaa pysäyttämään hiestenlähdön ja aktivoi päänahan toimintaa kasvattamaan uutta tervettä ja vahvempaa hiusta.

Kuukaudessa sinun pitäisi huomata merkittävä ero hiustenlähdössä ja huomaat kuinka tuntuvat ja näyttävät terveemmiltä.

4-5kk käytön jälkeen hiukset näyttävät täyteläisemmiltä ja paksummilta. Jatkuvalla käytöllä hiuksesi pysyy terveenä ja hiustenmäärä kasvaa.

Kun olet saanut haluamasi tulokset sinun tulee jatkaa No1 Hair Gainer® Seerumin käyttöä koska elimistösi tuottaa kokoajan DHT:tä. Voit kuitenkin vähentää merkittävästi käyttökertoja muutamaan kertaan viikossa. Hiukset kasvaa hitaasti. Sinun pitää olla kärsivällinen ja käyttää tuotetta päivittäin saadaksesi tuloksia.

Näitä väittämiä ei ole arvioitu Food and Drug Administration toimesta. Tuotetta ei ole tarkoitettu diagnosoimaan, hoitamaan, parantamaan tai estämään tautia. Neuvottele lääkärisi kanssa ennen käyttöä.